Gasti kumppanina

Kun otat meidät kumppaniksesi kiinteistöjohtamiseen, saat aktiivisen asiantuntijatiimin, joka pitää huolta kiinteistöstäsi kuin omastaan. Meiltä saat yksilöllistä ja joustavaa palvelua suoraan kiinteistösi managerilta.

Ulkoista kiinteistöyhtiösi taloushallinto ja budjetointi meille

Vahdimme kiinteistösi kannattavuutta ja energiatehokkuutta, ja reagoimme poikkeamiin niitä havaittuamme. Pidämme kiinteistösi ylläpitokulut sovitulla tasolla. Toimitamme raportit kiinteistön talousluvuista, energiatehokkuudesta ja tulevista hankkeista toiveittesi mukaan, jotta saat omistajana juuri sitä tietoa, mitä tarvitset.

Calculate
Money

Paranna kiinteistösi tuottoa kanssamme

Ohjaamme kiinteistösi palveluntuottajia aktiivisella otteella. Pidämme kiinteistösi vuokralaiset tyytyväisinä ja kysymme henkilökohtaisesti palautetta kiinteistön toimivuudesta. Tuomme havaintomme ja kehitysideamme rohkeasti ja oma-aloitteisesti esille kiinteistön käytön parantamiseksi.

Jätä kiinteistösi arjen pyöritys huoleksemme

Etsimme kiinteistöösi parhaiten soveltuvat kumppanit. Seuraamme sähköisillä huoltokirjoilla sekä muilla järjestelmillä kiinteistösi sopimustenmukaisten tehtävien totetutumista. Autamme vuokraustoiminnan käytännön töissä sekä suunnittelemme tulevia kulueriä kanssasi.

Calendar

Kiinnostuitko palveluistamme?

Lue lisää kiinteistöjohtamisen palveluistamme